Confectionat pungi pt cadouri
Oferta 1

Lucrul la domiciliu • Confectionat pungi pentru cadouri

Suntem o firma romaneasca cu sediul in Bucuresti, care isi desfasoara activitatea in productia de ambalaje din hartie sau carton, iar in momentul de fata dorim sa ne extindem departamentul de microproductie in domeniul confectionarii de pungi de cadouri.
Nu punem conditii de varsta, sex, religie studii sau vreo calificare speciala, nu conteaza din ce zona a tarii sunteti, singurele noastre conditii sunt seriozitatea si indemanarea, care este esentiala. Ce aveti de facut? Munca pe care o aveti de depus este de a executa pungi de cadouri, plecand de la un tipar (schita
tiparului o vom trimite noi), de a trasa, de a decupa, de a indoi si apoi de a lipi hartia si cartonul pe care noi Ie vom pune la dispozitia dumneavoastra.
Noi va vom achita toate taxele postale aferente coletelor pe care ni Ie veti expedia, plata salariului dumneavoastra urmand sa se faca prin mandat postal lunar, in ultima zi a lunii.
Intr-o prima faza este necesara o verificare a aptitudinilor personale si profesionale ale dumneavoastra pentru a stabili daca indepliniti conditiile noastre. Aceasta verificare consta in realizarea efectiva de catre dumneavoastra a unui numar de 4 pungi de cadouri (veti primi de la noi materialele, tiparele si instructiunile pentru realizarea lor, dumneavoastra Ie veti realiza iar apoi ni Ie veti trimite pentru evaluare). in cazul in care acestea au fost realizate corect, va vom trimite pentru semnare contractul de munca (in functie de cate pungi de cadouri va angajati sa realizati lunar, vom stabili de comun acord termenii acestuia), urmand ca ulterior sa primiti materialele pentru lucrul efectiv. Impozitele datorate statului pentru veniturile realizate de dvs. Ie va suporta firma , acestea neafectand plata pentru fiecare punga pe care o veti primi dumneavoastra.

Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi, trimiteti un plic timbrat autoadresat la adresa

Workhome Grup O.P. 24 C.P. 13 Bucuresti

                        
                          
Va recomand multa precautie in colaborarea cu aceasta firma deoarece
                           pare a fi una dubioasa la fel ca si Phoenix Group. Desi nu am primit
                           plangeri referitor la aceasta activitate propusa de ei, am primit plangeri
                           la adresa celorlalte oferte ale Workhome Grup. Deasemeni firma nu are
                           ca date de contact decat o casuta postala, lucru pe care firmele serioase
                           nu-l practica. O firma serioasa are de obicei un website, o adresa de mail,
                           un nr de tel, etc. Daca doriti o colaborare cu aceasta firma o faceti numai
                           pe riscul dvs.

Oferta 2

Lucru la domiciliu - Confectionat pungi pentru cadouri


     Firma noastra isi propune sa realizeze pungute pentru cadouri la preturi cat mai concurentiale, folosind materiale autohtone si lucrand cu o echipa de oameni harnici si interesati de realizarea unor venituri suplimentare.
     Colaboratorii nostri pot proveni din orice zona a tarii, iar marele avantaj al acestui sistem de munca este ca nu se pun multe conditii in ceea ce priveste studiile, ci in ceea ce priveste indemanarea, care este esentiala.
     In ce consta munca dumneavoastra? Munca pe care o veti desfasura in confortul propriului camin, alaturi de familie si, daca doriti, ajutati de prieteni, este de a executa pungi pentru cadouri, plecand de la un tipar (schita tiparului o vom trimite noi), de a trasa, de a decupa, de a indoi si apoi de a lipi hartia pe care noi o vom pune la dispozitia dumneavoastra. In functie de timpul pe care il veti aloca acestei ocupatii, puteti realiza venituri substantiale. Noi va vom achita toate taxele postale aferente coletelor pe care ni le veti expedia, plata salariului dumneavoastra urmand sa se faca prin mandat postal lunar sau dupa fiecare expeditie - cum veti opta dumneavoastra.
     Foarte important! Dumneavoastra va trebui doar sa realizati pungutele de cadouri, cu
materialele trimise de noi si sa ni le returnati. De comercializarea produselor se ocupa firma, prin departamentul de marketing, aceasta neintrand in atributiile colaboratorilor nostri cu munca la domiciliu.
     Consideram ca sunteti o persoana care ar putea face fata cu succes colaborarii pe care v-o propunem, este insa necesara o proba efectiva de lucru pentru a stabili daca puteti indeplini in totalitate cerintele noastre. Proba de lucru consta in realizarea de catre dumneavoastra a 4 pungute pentru cadouri (veti primi de la noi materialele si schita tiparului pentru realizarea lor).     
     Dumneavoastra le veti realiza iar apoi ni le veti trimite pentru evaluare. In cazul in care acestea au fost realizate corect va vom trimite materialele pentru lucrul efectiv. Deci dumneavoastra nu aveti ce pierde. Puteti doar castiga un loc de munca suplimentar si va puteti angaja in desfasurarea unei activitati care sa va aduca satisfactiile (profesionale, dar mai ales materiale) pe care le meritati.
     Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi trimiteti plic timbrat autoadresat la

PHOENIX GROUP SRL O.P. 10 C.P 54 Bucuresti


                           Va recomand multa precautie in colaborarea cu aceasta firma deoarece
                           pare a fi una dubioasa la fel ca si Workhome Grup. Desi nu am primit
                           plangeri referitor la aceasta activitate propusa de ei, am primit plangeri
                           la adresa celorlalte oferte ale Phoenix Group. Deasemeni firma nu are
                           ca date de contact decat o casuta postala, lucru pe care firmele serioase
                           nu-l practica. O firma serioasa are de obicei un website, o adresa de mail,
                           un nr de tel, etc. Daca doriti o colaborare cu aceasta firma o faceti numai
                           pe riscul dvs.

 
Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!