Insirat margele
 Oferta 1

 Puteti castiga intre 200 si 800 Ron lunar insirand margele


         Colaboratorii nostri pot proveni din orice zona a tarii si nu se impun conditii in ceea ce priveste studiile, ci in ceea ce priveste indemanarea care este esentiala. Noi va vom trimite margelutele de cristal necesare pt realizarea siragurilor si toate instructiunile de care aveti nevoie. Dvs veti realiza siruri de margelute fantezie care sant atat de cautate in ultimul timp, mai ales de catre tineri. Siragurile vor fi lungi de maxim 40-45 cm.
          Va oferim ocazia de a munci in conditii perfect legale, prin incheierea unui contract de munca pt munca la domiciliu, cu timp partial sau cu norma intreaga, respectand toate prevederile din codul muncii (veti beneficia de cresterea vechimii in munca, plata asigurarilor medicale, iar in cazul incetarii activitatii, de ajutor de somaj).
          Conditia incheierii contractului de munca este ca dvs sa realizati minim 25 de siraguri de margele lunar.  
          Impozitele si taxele datorate statului pt veniturile realizate de dvs le va suporta firma, acestea neafectand deci plata pe care o primiti. Pentru inceput este necesara o proba de lucru pentru a vedea daca puteti indeplini in totalitate cerintele noastre. Proba consta in in realizarea efectiva a unui sirag de margele de 18 cm, de fapt o bratara, conform modelului pe care vi-l vom trimite.
          Odata cu materialele de lucru va vom trimite si un formular-tip de contract de munca.          
          Dupa evaluarea probei de lucru noi vom stampila contractul, il vom inregistra la inspectoratul teritorial de munca conform normelor legale in vigoare si va vom trimite materialele pt lucrul efectiv.
          Datorita unor experiente neplacute din trecut cand am trimis mai multor  persoane materialele pt proba de lucru, iar acestea nu le-au mai trimis inapoi pentru evaluare, percepem o garantie reprezentand valoarea materialelor si cheltuielile de ambalare si expeditie. La semnarea contractului de munca aveti garantia ferma ca va vom returna acea garantie.
          Daca la primirea materialelor considerati ca nu puteti realiza margelele, este suficient sa ne returnati materialele, in termen de 30 zile in starea in care le-ati primit, prin intermediul unui colet cu confirmare de primire pt a ne permite verificarea lor iar noi va vom returna contravaloarea, prin mandat postal, in maxim 7 zile de la primire. Aceasta garantie respecta prevederile O.G. nr 130/2000, care reglementeaza cadrul legal de functionare al contractelor la distanta.
Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi, trimiteti un plic timbrat autoadresat (plic in plic) la adresa :

S.C. PHOENIX GROUP OP 38 CP 201 Bucuresti


                                 Despre aceasta firma am primit mai multe plangeri ale colaboratorilor  
                           care sustin fie ca nu le-au  fost platite bratarile fara nici o explicatie,
                           sau le-au fost refuzate desi erau executate conform  instructiunilor, sau
                           ca au primit acele pachete de proba incomplete (fara un tip de margele din
                           cele necesare, sau fara acea ata speciala). Datorita numarului mare de
                           plangeri la adresa acestei firme va recomand prudenta maxima si chiar
                           evitarea ei. Daca doriti o colaborare cu aceasta firma o faceti numai pe
                           riscul dvs. Deasemeni am primit plangeri si referitor la celelalte oferte
                           ale acestei firme

 Oferta 2

 Puteti castiga intre 100 si 700 lei lunar insirand margele.


Cautam angajati din toate zonele tarii care doresc sa lucreze in cadrul departamentului nostru de confectionare mici bijuterii si obiecte decorative. lata foarte exact ce aveti de facut: Firma noastra va trimite margelutele de cristal necesare pentru realizarea siragurilor si toate instructiunile de care aveti nevoie (mai exact ordinea in care va trebui sa insirati margelele, in functie de culoare). Ce aveti dvs. de facut este sa respectati aceasta ordine si veti realiza siraguri de margele "fantezie" care sunt atat de cautate in ultimul timp si atat de apreciate, atat in tara cat si in strainatate, mai ales de catre tineri. Siragurile vor fi lungi de maxim 45 cm (unele pot fi mai scurte, in functie de dimensiunea margelelor si de modelul coloristic cerut).
Noi va oferim ocazia de a munci in conditii perfect legale, prin incheierea unui contract de munca pentru munca la domiciliu, cu timp partial sau cu norma intreaga, respectand toate prevederiie din Codul Muncii, veti putea beneficia de cresterea vechimii in munca, de plata asigurarilor medicale- inclusiv concedii medicale, concedii de odihna, iar in cazul reducerii sau incetarii activitatii de indemnizatia de somaj.
Conditia incheierii contractului de munca este ca dvs. sa realizati un minim de 34 siraguri de margele lunar. Impozitele si taxele datorate statului pentru veniturile realizate de dvs. Ie va suporta firma, acestea neafectand plata pe care o veti primi dumneavoastra. Consideram ca sunteti o persoana care ar putea face fata cu succes colaborarii pe care v-o propunem, fiind vorba de o activitate de rutina, chiar daca presupune atentie si migala este totusi necesara o verificare a aptitudinilor personate si profesionale pentru a stabili daca puteti indeplini in totalitate cerintele noastre. Aceasta verificare consta in realizarea de catre dvs. a unui sirag de margele de 18 cm (o bratara). Veti primi de la noi materialele, schita modelului pentru realizarea siragului, dvs. il veti realiza iar apoi ni-l veti trimite pentru evaluare.

Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi trimiteti un plic timbrat autoadresat pe adresa

SC WORKHOME GRUP OP 5- CP 121, Bucuresti.


                           Despre aceasta firma am primit mai multe plangeri ale colaboratorilor  
                           care sustin fie ca nu le-au  fost platite bratarile fara nici o explicatie,
                           sau le-au fost refuzate desi erau executate conform  instructiunilor, sau
                           ca au primit acele pachete de proba incomplete (fara un tip de margele din
                           cele necesare, sau fara acea ata speciala) la fel ca si incazul firmei
                           Phoenix Group. Datorita numarului mare de  plangeri la adresa acestei
                           firme va recomand prudenta maxima si chiar evitarea ei. Daca doriti o
                           colaborare cu aceasta firma o faceti numai pe riscul dvs. Deasemeni am
                           primit plangeri si referitor la celelalte oferte ale acestei firme

 

 

Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!