Confectionat felicitari

SEVENTEEN GROUP                                            AUT J40/7738/2003 CUI15496221
Confectionat felicitari tridimensionale                          OP 79 CP 97 Bucuresti

        Avem nevoie de colaboratori pentru realizarea felicitarilor tridimensionale, felicitari care sant relativ simplu de realizat. Se pleaca de la un desen realizat din trei tipuri de linii - continue, punctate si intrerupte, care constituie tiparul modelului ce urmeaza a fi realizat. Ceea ce trebuie dvs sa faceti este sa taiati cu un cutter liniile continue si apoi sa indoiti cartonul de-a lungul liniilor punctate si intrerupte, dupa care urmeaza formarea felicitarii, adica plierea cu atentie a cartonului conform taieturilor si indoiturilor practicate, astfel incat el sa capete forma dorita. Aceasta este partea cea mai pretentioasa deoarece de felul in care inchideti felicitarea depinde in mare masura succesul ei. Ultima etapa pe care trebuie sa o realizati este sa atasati felicitarii o coperta, tot din carton, care mascheaza constructia-surpriza din interior atunci cand felicitarea este inchisa si care creeaza un efect de contrast atunci cand felicitarea este deschisa. Toate materialele, coperti, tipare, etc le veti primi de la noi. In functie de timpul alocat acestei ocupatii puteti realiza pana la 30 de felicitari pe zi, in functie de complexitatea modelului. Banii ii veti primi prin mandat postal.

Pentru inceput este necesara o proba de lucru pentru a vedea daca puteti indeplini in totalitate cerintele noastre. Proba consta in realizarea a unui numar de 5 felicitari tridimensionale. In cazul in care acestea au fost realizate corect, va vom trimite pentru semnare contractul de munca (in functie de cate felicitari va angajati sa realizati lunar vom stabili de comun acord conditiile acestuia), urmand ca dupa aceea sa primiti imediat materialele pentru lucrul efectiv. Impozitele si taxele datorate statului pt veniturile realizate de dvs le va suporta firma, acestea neafectand deci plata/felicitare pe care o primiti.

Va atragem atentia ca nu ne putem asuma nici o responsabilitate financiara asupra materialelor deteriorate din vina dvs (patate, rupte, udate, etc). Proba de lucru trebuie trimisa in maxim 15 zile pentru evaluare. Termenul de raspuns garantat de firma este maxim 7 zile (+ transport postal). Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi trimiteti plic timbrat autoadresat pe adresa :

SEVENTEEN GROUP OP 79 CP 97 Bucuresti


                          
Despre aceasta firma am primit mai multe plangeri ale colaboratorilor 
                           care sustin ca felicitarile nu pot fi realizate, materialele fiind de proasta
                           calitate, iar modelul fiind unul care nu poate fi realizat conform
                           instructiunilor Datorita numarului mare de plangeri la adresa acestei
                           firme va recomand prudenta maxima si chiar evitarea ei. Deasemeni
                           firma nu are ca date de contact decat o casuta postala, lucru pe care
                           firmele serioase nu-l practica. O firma serioasa are de obicei un website,
                           o adresa de mail, un nr de tel, etc. Daca doriti o colaborare cu aceasta
                           firma o faceti numai pe  riscul dvs.

 

 

Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!